dimarts, 22 d’abril del 2014

El fòrum perfecte.

Tip que els fils que creava al fòrum no tinguessin cap resposta, va decidir crear-se un segon usuari. Sí, ja sabia que això contravenia les normes del fòrum, però els encarregats d'administrar-lo segur que tenien altra feina que rastrejar les IPs de cada usuari.
Amb un segon usuari que era l'únic qui responia els seus fils es notava massa que els dos perfils eren de la mateixa persona. I va decidir crear-ne un tercer. Aquest, però, es caracteritzaria per una crítica furibunda a tot el que escrigués el primer.
Amb tres usuaris, ell continuava essent l'únic que comentava els seus fils, i va decidir seguir creant-ne de nous que complementessin les mancances.
Així, va decidir crear-ne un que trolegés tots els seus fils. Un que es dediqués a criticar la secció on obria els seus fils, un que li recriminés les incoherències, dos que s'insultessin contínuament, un que tirés la canya als falsos usuaris femenins, i un altre que critiqués el sexisme de l'últim.
S'ho passava tan bé que cada dia creava un o dos usuaris nous. Així, els seus fils van anar esdevenint els més comentats, populars, i amb comentaris de més usuaris.
Fins que un dia va adonar-se que feia setmanes que no hi havia comentaris de cap usuari que no fos seu. Però no li va importar. Havia aconseguit el fòrum perfecte, i no hi pensava renunciar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada